Wat kan u van CP Barry Copywriting & Webdesign verwachten?

Het eenvoudigste is een statische website. Dit wil zeggen een website die er staat en blijft staan. Er worden weinig tot geen vernieuwingen aangebracht. Jouw pagina wordt ontwikkeld en online gezet. Het betreft hier een eenmalige kost.

Een andere mogelijkheid is een dynamische webpagina. Hier worden regelmatig updates gepost. Hier heb je als klant de keuze: ofwel wordt deze onderhouden door CP Barry ofwel staat de klant zelf in voor de updates. Afspraken kunnen gemaakt worden op welke tijdstippen de nieuwe content verschijnt. Dit kan wekelijks, maandelijks, … Uiteraard zal dit een prijsverschil opleveren in het onderhoudscontract.

Verder kan u bij ons terecht voor de ontwikkeling van een webwinkel. Dit is de toekomst. Iedere gerespecteerde zaak verkoopt ook goederen online. Het onderhoud hiervan kan ook door ons gebeuren, d.w.z. nieuwe items toevoegen, oude verwijderen, … of zelfstandig door de klant. Opvolgen van bestellingen en stockopvolging doen we niet. Dat is volledige verantwoordelijkheid van u.

CP Barry verzorgt ook copywrite werk. Wij schrijven de content voor uw website indien u dit wenst.

Uiteraard kan u ook het volledige pakket bekomen bij CP Barry Copywriting & Webdesign. Vraag naar de mogelijkheden.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of offerte.